Opleiding en talent management

Vanuit VVD Utrechtse Heuvelrug willen we investeren in de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze leden. Hiervoor worden er diverse opleidingen aangeboden, bijvoorbeeld over media, berichten schrijven, presenteren en liberalisme.

Of u nu net lid bent van de VVD of werkzaam voor de VVD als raadslid, wij willen iedereen die dat wil de handvatten bieden om verder groeien en daarbij de begeleiding bieden die nodig is. Wat kunnen we u bieden?

Haya trainingen online en op verzoek in de regio
Het opleidingsinstituut de Haya van Someren Stichting heeft in elke regio diverse trainers. Via Haya Opleidingen ziet u actuele trainingen. Sinds kort biedt de Haya van Someren stichting e-learnings aan. Zie hiervoor de link. Hebt u belangstelling voor een training in de regio die op dit moment niet wordt aangeboden? Wij kunnen dat –bij voldoende animo – organiseren. Stuur dan graag een mail naar opleidingen.vvduh@gmail.com. In de bijlage vindt u de visie van de VVD Utrechtse Heuvelrug op de ontwikkeling van talent & opleidingen. Ook bevat dit een overzicht van opleidingen.

Ontwikkelen naar een stap in de politieke loopbaan
Talent uit de Utrechtse Heuvelrug dat klaar is voor de volgende stap in de politieke loopbaan kan solliciteren naar een plek in de Regionale Masterclass of Landelijke Kadertraining. Deze trainingen omvatten meerdere dagen en staan in het kader van politieke verdieping en vaardigheden. Wanneer de inschrijving opent voor de Regionale Masterclass of de Kadertrainging wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Let op dat solliciteren vereist is. Wees er op tijd bij!

Persoonlijke begeleiding bestuur
Wil u zich verder ontwikkelen? Vanuit het bestuur kunnen wij met u meedenken, opleidingen organiseren, adviseren, helpen zoeken naar een goede (politieke) coach en wijzen op vacatures. Neem graag contact op met opleidingen.vvduh@gmail.com en dan kijken we samen naar welke mogelijkheden passen binnen bij uw politieke ambities.