Lokale politici genieten samen bij de #3Bergenloop

Op een werkelijk stralende lente-achtige 8 maart leken een aantal lokale politici even de campagne te vergeten. De enige strijd die te bespeuren leek, was die om de (eigen) beste tijd. Vooral de 12 km en de halve marathon waren populair.

's Ochtends begon de #3Bergenloop met de "KidsRun", een serie prachtige loopwedstrijden voor de jeugd. Een evenement dat best nóg veel meer bekendheid mag krijgen, want jeugd en sport dat kan je niet genoeg stimuleren.
Daar was ook de starter van de dag, Hans van Zetten het roerend mee eens. Hij nam de lopers nog even mee naar het turnen en Sotchi en schoot vervolgens de 6km prestatie-run, de 12 km en de halve marathon weg.

Namens de VVD liepen lijsttrekker Rob Jorg en Baerte de Brey in de prachtige bossen rond Driebergen. Van de PvdA-GL waren Hans Nijhof en Jasper de Vries van de partij. Van D66 lieten Gerard Weck en Wim Hak zich zien en van het CDA liep Henk Veldhuizen mee.
De drie halve marathonners Baerte de Brey, Hans Nijhof en Henk Veldhuizen beklommen vervolgens nog even het podium voor een broederlijke foto. (Ontstaat er een nieuwe coalitie op de Heuvelrug? Die speculaties laten we over aan Hillridge en de kiezers ;-) )

Een mooie foto-impressie vindt u op onze facebook-site (klik) !

Hieronder alvast een klein voorproefje.

Hermannus Stegeman