Raadslid Tim Rooijakkers stopt als raadslid , Jacco Bartelds waardige vervanger.

Sinds Juni 2017 is Tim Rooijakkers actief als commissielid en gemeenteraadslid voor de VVD fractie. Als 26 jarige betrad hij als relatief nieuwe inwoner van Overberg de politiek in de Utrechtse Heuvelrug en nu als 33 jarige inwoner van Doorn geeft hij aan voor nu te gaan stoppen met de gemeentepolitiek.

Tim; ‘’ik heb me de afgelopen jaren met veel plezier ingezet als volksvertegenwoordiger in onze gemeente, en geef ik nu aan daarmee te gaan stoppen’’.

Rooijakkers geeft aan dat er de afgelopen jaren veel zaken zijn veranderd in zijn privé leven, zo woonde hij in Overberg bij het Landal park wat hij daar bestierde als general manager en was dus praktisch altijd in de gemeente zelf aanwezig wat het makkelijk maakte overdag en in de avonden inwoners te bezoeken en zaken goed te bekijken. Inmiddels woont hij met zijn vrouw en dochter van 1 jaar in Doorn en heeft hij een internationale functie bij Landal/Roompot als development manager waar reizen een wezenlijk onderdeel is van zijn functie.

De avonden die Tim dan wel thuis kan zijn wil hij graag zijn dochter kunnen ophalen van de kinderopvang en in bed kunnen leggen. Als je een meer dan fulltime baan hebt en een jong gezin dan moet je keuzes maken en prioriteiten stellen. “Dat doe ik nu, voor mijn gezin.” Tim heeft met heel veel plezier onze inwoners vertegenwoordigd in het sociaal domein, op het gebied van sport in het ruimtelijke domein en o.a. op veiligheid. Natuurlijk blijft hij betrokken bij de lokale VVD afdeling en ga ik de gemeente politiek op afstand blijven volgen.

 Gelukkig krijgt Tim een waardig opvolger in Jacco Bartelds uit Driebergen. Hij draait sinds de verkiezingen mee en zit al goed in de dossiers. Jacco zal in de raadsvergadering van December worden geïnstalleerd als gemeenteraadslid en die avond zal Tim Rooijakkers ook afscheid nemen als gemeenteraadslid.

Fractievoorzitter Judith van Roy; We bedanken Tim voor zijn enorme inzet en enthousiasme. Tim heeft zich met hart en ziel ingezet voor onze ondernemers en veiligheid en op het sociaal domein. Verder konden we altijd op hem rekenen bij het opzetten van de campagnes. We zullen hem enorm missen! Gelukkig is Jacco bereid gevonden om Tim’s zijn plek in te nemen. Van harte welkom Jacco.