Politieke seizoen alweer van start; Tim Rooijakkers weer terug als raadslid en Miek van Geenhuizen als nieuw commisielid

De zomervakanties zitten er weer op, en het politieke seizoen is weer van start gegaan. Sinds Mei was Raadslid Tim Rooijakkers met ziekteverlof vanwege een infectie met de ziekte van Lyme. Daardoor had hij niet de benodigde energie die het raadswerk verdient, gedurende deze periode is Tim Rooijakkers voortreffelijk vervangen door Jacco Bartelds waarvoor Tim hem zeer erkentelijk is.

Tim geeft aan nog niet 100% hersteld te zijn maar het lastig in te schatten vindt of hij het raadswerk weer volledig aan kan en dit graag weer wil gaan ervaren.  Ik wil graag weer ‘’DOEN’’ om dit te gaan ervaren en dan een goede afweging te kunnen maken aldus Tim, Jacco is een erg goeie tijdelijke vervanger geweest en daarvoor wil ik hem hartelijk danken.

Gelukkig is Jacco nu weer automatisch commissielid. Na de vacature die ontstaan is doordat Maria Eldering in de Provinciale staten actief is geworden hebben we sinds Mei ook een nieuw Commissielid.

 

Miek van Geenhuizen uit Overberg stond op nummer 12 op onze kandidatenlijst en we zijn zeer blij dat ze een rol wil spelen als commisielid in ons fractie. Ze stelt zich hier onder voor;

Ik ben Miek van Geenhuizen, 41 jaar en woon met mijn man en twee dochters (4 en 6) aan de voet van de Amerongse Berg in Overberg. Het grootste deel van mijn leven heeft in het teken van topsport gestaan. Als hockeyster speelde ik op het hoogste niveau waardoor ik veel van de wereld heb mogen zien en mooie toernooien heb mogen spelen zoals EK’s, WK’s en de Olympische Spelen van Athene en Peking. Ondanks mijn drukke hockeyleven wist ik de studie Mondzorgkunde af te ronden. Daar ben ik niet in verder gegaan, maar ik heb na mijn afscheidswedstrijd bij verschillende bedrijven Marketing, Sales en Communicatie gedaan. Op dit moment ben ik werkzaam als Security Officer bij Regionale Organisatie Huisartsen Amsterdam. Politiek heeft een belangrijkste overeenkomst met topsport: ik sta liever op het veld dan dat ik van alles vanaf de zijlijn roep. Daarom vind het leuk om actief te voor mijn medebewoners te zijn en hen waar nodig te helpen.

 

 image0.jpeg