HooVos Brandbeveiliging B.V., belangrijke werkgever in Amerongen, bestaat 20 jaar!

Vrijdag 4 februari heeft de VVD Utrechtse Heuvelrug een werkbezoek gebracht aan HooVos Brandbeveiliging B.V. HooVos bestaat al weer 20 jaar, een prachtige mijlpaal! HooVos heeft een mooi bedrijfspand op het industrieterrein in Amerongen, tegenover de brandweer. Als één van de grotere werkgevers van Amerongen is HooVos ook een belangrijke partij in onze gemeente. Eigenlijk is het huidige pand van HooVos aan de krappe kant om alle activiteiten goed te kunnen ontplooien. Daar komt de gemeente om de hoek kijken.


Voor de VVD Amerongen/ Utrechtse Heuvelrug is het belangrijk dat er ruimte is om te ondernemen. Dat is een uitdaging. Soms is het een kwestie van de beschikbare ruimte beter ‘besteden’. Zo is de directeur van HooVos in gesprek met de gemeente om een snipperstrookje gras grenzend aan het pand van HooVos op het industrieterrein, te benutten voor extra parkeerruimte met een groene inrichting. Dan ontstaat er ook ruimte voor een vluchtroute voor de brandweer tegenover de kazerne. Dat is een mooie oplossing wat betreft de VVD om de buurt leefbaar en veilig te houden.

Het is altijd belangrijk om te weten waar ondernemers voor staan. Mocht er bij meerdere ondernemers behoefte zijn aan ruimte voor ontwikkeling, dan kan er op tijd een plan gemaakt worden. Trek aan de bel als je met ons in gesprek wil!