KANDIDATENLIJST VVD VASTGESTELD: MIX VAN VERTROUWDE & NIEUWE GEZICHTEN

De VVD Utrechtse Heuvelrug heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 een kieslijst samengesteld met nieuwe en ervaren kandidaten uit alle 7 dorpen. Bij het samenstellen van de lijst is rekening gehouden met kennis, ervaring, diversiteit en motivatie. De kandidaat-raadsleden zetten zich in om al het goede van onze gemeente te behouden en te verbeteren. Ze hebben bergen energie en frisse ideeën voor de toekomst. De VVD Utrechtse Heuvelrug en de kandidaat-raadsleden staan voor een samenleving waarin ruimte is voor elk individu om zich te ontplooien en waarin je verantwoordelijkheid neemt. Een gemeente waar ruimte is voor ondernemen, ruimte voor de natuur en ruimte voor wonen. Een kundig bestuurlijk apparaat en een gezonde financiële huishouding zijn daarbij essentieel. We zijn extra trots op het feit dat onze lijst alle generaties vertegenwoordigd De standpunten van de VVD Utrechtse Heuvelrug zijn te lezen in ons verkiezingsprogramma.

De kandidaten

1. Judith van Roy, lijsttrekker (Amerongen) "Ik ben ontzettend trots op dit team met kandidaat-raadsleden. De lijst is een mooie afspiegeling van de inwoners uit onze gemeente.  De kandidaten brengen een diversiteit aan kennis mee en vertegenwoordigen bovendien alle dorpen. Met deze lijst zie ik de verkiezingen met vertrouwen tegemoet! Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan om de Utrechtse Heuvelrug nog beter te maken! "

2. Rob Jorg (Driebergen). Als huidig wethouder zet Rob zich al in voor wonen en een duurzame en economisch sterke gemeente. Met net zo veel enthousiasme zou hij dat voor een volgend college graag weer doen.

3. Tim Rooijakkers (Doorn) heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring als raadslid en wil zich op sport en wonen gaan inzetten. Tim is inmiddels verhuisd naar Doorn maar zal zeker de belangen van de inwoners uit zijn oude woonplaats Overberg niet vergeten.

4. Evert de Boer (Maarn) is met zijn 78 jaar de nestor van het team. Hij zit als raadslid vaak aan menig keukentafel om met inwoners te praten over zaken die spelen in de buurt ‘’zoals verkeerszaken’’ en is een volksvertegenwoordiger pur sang.

5. Florien Scager (Maarn) maakt zich sterk voor het groene dorpse karakter en beschermt onze natuur. Met kennis, ervaring en enthousiasme blijft zij zich graag inzetten op energie, natuur en klimaat.

6. Robert Snitselaar (Leersum) met 23 jaar de jongste kandidaat. Robert is student geschiedenis en het eerste nieuwe gezicht op de lijst van de VVD. Robert woont al 17 jaren in Leersum en is liefhebber van landgoederen.  Hij heeft bij De Binder gewerkt en heeft in zijn vrije tijd vaak geholpen met het bouwen van de wagens voor het bloemencorso.

7. Jacco Bartelds (Driebergen) woont sinds 2019 met zijn gezin in Driebergen en hij wil zich graag inzetten voor een duurzame Heuvelrug waar we nog generaties lang van kunnen genieten.   

8. Mies Beljaars (Leersum) is jurist. In haar werk zet ze zich in voor de privacyrechten van burgers. Haar ervaringen met gemeenten gaat zij inzetten voor een nóg betere dienstverlening. Ze is daarnaast moeder van twee kinderen en kunstenaar.

9. Han Guillaume (Leersum), als geograaf/geoloog heeft hij zich beziggehouden met de omgevingswet. Als ondernemer én plaatsgenoot wil hij onze gemeente de mooiste plek houden én maken om te wonen, werken en recreëren

10. Roelof te Velde (Maarn) heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als commissielid, lid van de Provinciale Staten en sinds een aantal maanden als gemeenteraadslid. Hij was Hoofd Financiën en Juridische Zaken bij de provincie Zuid-Holland en heeft daardoor enorm veel ervaring met bestuurlijke processen.                                                                                                                                                                         11. Maria Eldering (Driebergen) heeft jaren ervaring als beleidsadviseur van de VVD Statenfractie in Noord Holland. Zij is in 2018 met haar gezin in Driebergen komen wonen. Zij werkt nu op het snijvlak van politiek en de belangen van inwoners en heeft een transparante en toegankelijke gemeente hoog in het vaandel staan.