VVD Fractie terug op sterkte met benoeming van Robert Snitselaar

Tijdens de raadsvergadering van 28 Oktober jl. is Robert Snitselaar benoemd als commissielid voor de VVD-Fractie. Robert is 23 jaar en afkomstig uit Leersum. Robert is erg geïnteresseerd in politiek dit omdat politiek over ons allemaal gaat en direct invloed heeft op hoe wij ons leven willen invullen. Dit heeft hem getriggerd om na eerder al kandidaat te zijn geweest tijdens onze gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zich nu ook in te gaan zitten als commissielid.

 Robert is na een technische MBO-opleiding doorgestroomd naar het HBO en studeert op dit moment geschiedenis aan de universiteit van Utrecht. Hij onderzoekt daar met plezier de overblijfselen van het verleden. Hij is dan ook erg blij dat hij als inwoner van Leersum al jaren tussen al deze prachtige monumenten, kastelen en landgoederen woont. Zijn favoriete plekken in de gemeente zijn landgoed Broekhuizen, Kasteel Amerongen en Huis Doorn.

Naast geschiedenis heeft hij natuurlijk ook een passie voor politiek. Zo heeft hij zich eerder ingezet als voorzitter van de lokale JOVD afdeling in Utrecht. Daar heeft hij dus al zijn eerste ervaringen opgedaan als jongerenvertegenwoordiger in de politiek.

Fractievoorzitter Judith Van Roy is erg verheugd dat de fractie na de verhuizing van Jacques Maas weer een commissielid erbij heeft. Dat dit ook nog eens iemand is die midden tussen de jongeren in staat is extra leuk! Robert gaat de komende tijd mee lopen in de verschillende domeinen met extra concentratie op het sociaal domein.


Welkom Robert!