Britt van der Vegt: ''Heuvelrugger van de maand''

Als VVD Utrechtse Heuvelrug zetten we graag inwoners van onze gemeente in het zonnetje die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor de samenleving. En zo bijdraagt aan een mooier leven in onze gemeente Utrechtse Heuvelrug. Iemand waar we met recht trots op zijn. Britt van der Vegt is zo’n bijzondere inwoner, die samen met haar nicht Laura Brouwer het initiatief heeft genomen om in samenwerking met restaurants op de Heuvelrug een kookboek uit te brengen. Alle restaurants zijn vanwege COVID-19 alweer een tijdje gesloten en hebben het financieel erg moeilijk. Met de opbrengst van dit kookboek hoopt Britt de horeca ondernemers te ondersteunen, 75% hiervan komt namelijk ten goede aan de restaurants. Een bijzonder mooi gebaar!

Met heel veel enthousiasme heeft ze restaurants in de gemeente en Rhenen benaderd om mee te werken, de recepten verzameld en deze verder uitgewerkt zodat ze idiootproef zijn en iedereen deze kan bereiden. Ook de promotie via social media en de lokale pers heeft ze op zich genomen. De eerste druk was in no time uitverkocht. Haar nicht heef haar daarbij ondersteunt maar het is en blijft bijzonder dat een 24 jarige student zich zo creatief inzet voor de horeca branche.

 

Jij komt er wel Britt! Zei raadslid Judith van Roy toen ze de oorkonde en de fles wijn overhandigde aan Britt. 

 

Via sociale media geeft VVD Utrechtse Heuvelrug 9 boeken weg. Wil je daarop kans maken hou dan onze kanalen in de gaten! Wil je nu het boek van Britt kopen? Stuur dan een email naar; proefdehoreca@hotmail.com en neem het boek in huis voor slechts €21,50