Taart en frisdrank voor woongroep Rijsenburgselaan

Afgelopen zaterdagmiddag hebben Tim Rooijakkers en Judith van Roy van de VVD Utrechtse Heuvelrug met veel plezier taarten en frisdrank gebracht naar de Philadelphia woongroep in het oude klooster op de Rijsenburgselaan in Driebergen. Nelleke, een van de bewoonsters had om hulp gevraagd via de Coronahulp Heuvelrug pagina op Facebook. Normaal staat deze woongroep met Koningsdag altijd op de vrijmarkt om geld op te halen om met de groep leuke dingen te kunnen doen. Helaas was dat dit jaar niet mogelijk.

Sommige bewoners zitten al weken op de woongroep en kunnen niet meer naar hun werk of dagbesteding. Daarnaast heeft een aantal bewoners aan het begin van de corona crisis ervoor gekozen om bij hun ouders te verblijven. De meeste hiervan zijn inmiddels terug en mogen na 2 weken quarantaine op hun eigen kamer, weer contact hebben met de andere bewoners. Tijd dus voor iets leuks.

 

Daarom organiseerde Nelleke afgelopen zaterdag een BBQ met vuurkorf en taart.  Volgens de berichten was het een zeer geslaagde avond en hebben bewoners en begeleiders genoten. Nou daar doen we het voor!