Lintjesregen Utrechtse Heuvelrug - Bob van Lierop gefeliciteerd!

Gisteren is Bob van Lierop benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Bob van Lierop is een gerespecteerd lid van de VVD en hij zet zich al vanaf 1978 in voor de samenleving. Bob namens de fractie en het bestuur gefeliciteerd!

Tussen 2006-2014 is Bob raadslid geweest voor de VVD fractie. Toen had Bob al een bijzondere belangstelling voor sport.

Bob heeft een ontzettend groot sport hart. Hij heeft zich op diverse fronten ingezet bij hockey vereniging Shinty als o.a trainer en bestuurslid. Momenteel is Bob de voorzitter van de HSI Vereniging Heuvelrug Sportinitiatief. Deze vereniging heeft Bob mede opgericht in 2005, dit als voorzitter van de Driebergse sportfederatie.  

Uiteraard willen we als VVD ook alle andere gedecoreerde feliciteren.de heren P. Kranenburg, J. Nab, G.J. Snijders, H. Hardeman, J.A, Dirkse, J.A. Belderbos, K.Peper, A.T. Smit en H.W. Nieuwerf en mevrouw B.J. Barkmeijer, allen te Doorn. Uit Leersum de heren H. van Brenk en R. Zaaijer. Verder mevrouw P. Vink-Vreugdenhil uit Amerongen en uit Driebergen-Rijsenburg de heer B. van Lierop en de dames G.M. Zwarts-Oostergo en C.M. Le Clercq-Veerman.

Onder hen is ook CDA raadlid Peter Kranenburg, net als Bob van Lierop een man met een groot sporthart. Peter gefeliciteerd.

 

VVD Utrechtse Heuvelrug

Bestuur en fractie.