Geannuleerd!! In gesprek met Tamara van Ark - Buitenlust Amerongen - 21 Maart

De staatsecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid komt op 21 Maart naar Amerongen om het gesprek aan te gaan met u als inwoner/ondernemer. In de zaal van Café Restaurant Buitenlust zal zij in gesprek gaan met ondernemer Saskia Rosmalen bedrijf Onbeperkt aan de slag opererend vanuit Amerongen, Hans Waaldijk Wethouder namens OPEN en de lokale voedselbank.

Onder leiding van Raadslid Tim Rooijakkers zal er een bankgesprek plaatsvinden waarbij gesproken zal worden over kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een inclusieve samenleving en of werken altijd dient te lonen.

Daarnaast worden er onderwerpen rondom schulden en armoede besproken met wethouder Hans Waaldijk en de staatsecretaris. U als publiek mag actief meedoen in de discussies en vragen stellen.

De VVD is een open netwerk partij en dat betekent dus dat iedereen welkom is!
Wij zorgen voor koffie, thee en een broodje kroket / kopje soep achteraf. Het enige wat wij aan u vragen is 1 product voor de voedselbank als ‘’entree’’. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan een van de volgende producten ''pot groente, pasta, rijst, pakken puree, pastasaus, olie, houdbaar broodbeleg, blikjes vis, smac, knakworsten, beschuit of ontbijtgranen''.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 10:00     Inloop met koffie

 10:30     Start bankgesprek met Ondernemer Saskia van Rosmalen.

             Saskia stelt haar bedrijf www.onbeperktaandeslag.nl voor aan het publiek en daarna gaan we in gesprek met de             staatssecretaris over 3 stellingen rondom het thema werkgelegenheid/afstand tot de arbeidsmarkt.

11:15     Bankgesprek met Hans Waaldijk  

             De Wethouder schuift aan over het thema schulden en armoede, waarin ook de voedselbank een  bijdrage heeft.

12:15     Broodjes kroket en een kopje soep

 Meld je aan via THMG.Rooijakkers@gmail.com