Heuvelrugger van de MAAND; Bram Brinkman

Mensen maken de samenleving en er zijn ontzettend veel kanjers als vrijwilligers actief. Deze mensen verdienen wat de VVD betreft echt meer aandacht. Vanaf nu zetten we maandelijks iemand in het zonnetje die veel doet voor de samenleving onder de noemer ''Heuvelrugger van de Maand''. Op de oorkonde staat de volgende tekst: Heuvelrugger (de;m,v) Een inwoner of ondernemer die zich inzet voor een betere samenleving en zo bijdraagt aan een mooier leven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Iemand waar we met recht trots op zijn.

De volgende tekst staat op de oorkonde voor Bram Brinkman:

 

''Bram Brinkman is een bewaker van het groene en dorpse karakter in Driebergen. En zet zich daarmee in voor het groene en dorpse karakter in Driebergen.

En zet zich daarmee in voor het behoud van historie en erfgoed in onze gemeente.

Bram is super actief. Bijvoorbeeld als voorzitter van tuinwijk Sterrebosch en als bestuurslid van tussen Heuvelrug en Wetering. Hij zet zich daarbij ook in tegen de teloorgang van de heidetuin in Driebergen.

Daarnaast is Bram bestuurslid van ''Vrienden van het Kerkplein'' die het kerkplein beschermen en reuring brengen bij de vele evenementen.

Bram is ook kunst en cultuurambassadeur. Hij organiseert operaconcerten. Kunst brengt hij dichtbij de mensen via zijn facebookkanaal. Daarnaast is hij mede organisator van het sportgala. En hij is ambassadeur voor de IVA Businessschool.

Een KANJER met hoofdletters!

Bedankt Bram.

 

Het was erg leuk om dit te doen en we gaan hier dus enthousiast mee door.  Heeft u iemand in gedachten die ook Heuvelrugger van de Maand zou moeten worden? U kunt dit aangeven bij Tim Rooijakkers via THMG.Rooijakkers@gmail.com