Roelof te Velde wordt lid van Utrechtse Provinciale Staten

© Roelof (links)

 

Roelof te Velde wordt lid van Utrechtse Provinciale Staten

 

Huidig VVD-commissielid Roelof te Velde uit Maarn verlaat (tijdelijk) de gemeentepolitiek: hij wordt op 24 september beëdigd als Statenlid voor de VVD in de provincie Utrecht.

Natuurlijk is dit een groot gemis voor de fractie van VVD Utrechtse Heuvelrug waar Roelof te Velde als het financiële geweten wordt beschouwd vanwege zijn uitgebreide en zeer specifieke kennis op dat vlak. Roelof is al sinds 2010 actief als commissielid voor de VVD op de Heuvelrug en is de eerstvolgende opvolger op de lijst.

 

Fractievoorzitter Jorrit Linders betreurt het vertrek van Roel, maar ziet het van de positieve kant: “Zo hebben we straks naast Baerte de Brey nog een topper uit onze gemeente in de Provinciale Staten. Roelof heeft zich niet verkiesbaar gesteld voor de verkiezingen van 2019. Na maart 2019 is hij natuurlijk weer van harte welkom om onze gemeentefractie te ondersteunen.” Zelf is Roelof trots op de inzet naar 3 fin. rapportages per jaar, de spreiding van behandeling van financiële nota's over verschillende maanden en integrale raadsbehandeling van fin. keuze’s.

 

Natuurlijk wensen wij Roelof veel succes toe in de PS!

Fractie VVD Utrechtse Heuvelrug