De beste kansen voor je kind, maar wat doe je als het even niet lekker loopt

17 november aanstaande organiseert de VVD samen met OPEN en D66 een thema-avond over de zorg voor kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Wij hebben gemerkt dat veel ouders niet precies weten wie nu welke zorg levert. Waar ze moeten zijn met vragen rondom opvoeding en gezondheid. En bij wie ze terecht kunnen als zich problemen voordoen.

Zoals ook op andere thema-avonden willen we het informeel insteken. Om half acht gaat de zaal open, is er koffie of thee en spelen harpistes van de muziekschool. Om acht uur gaan we van start met diverse insprekers uit de jeugdzorg, jeugdgezondheidszorg, gezinspanel, vroeg-schoolse educatie, passend onderwijs. En een orthopedagoog komt vertellen over de ontwikkeling van het jonge kind.

De avond is vooral bedoeld voor ouders en verzorgers met kinderen in deze leeftijdscategorie. Maar uiteraard zijn alle belangstellenden, of het nu vanuit hun beroep of vanuit hun interesse, welkom om mee te doen en mee te praten.

Kom mee, praat mee en wijs ook uw omgeving op de thema-avond. Jonge ouders zijn vaak erg druk en zouden deze voor hen belangrijke avond kunnen missen. 

Franca Kerstens - VVD Utrechtse Heuvelrug