Roel Derks

Roel Derks
Roel Derks werd  geboren in Berg en Dal (Groesbeek) in 1961. Hij is gehuwd, heeft 2 kinderen en woont in Doorn.

Na het VWO in Nijmegen en HTS-electro in Arnhem volgde de dienstplicht en wachtte een commercieel ingenieursopleiding in Den Haag. Inmiddels is hij werkzaam bij Innolumis, een Nederlandse producent van LED straatverlichting.

Op de vraag waarom de VVD geeft Roel  aan:

“Tot mijn lidmaatschap van de VVD ben ik politiek niet actief geweest, maar het vanaf de kant roepen dat het beter moet, vind ik te gemakkelijk. Vandaar mijn bezoek aan de nieuwjaarsreceptie van 2014 waar naast ikzelf ook Jan-Haro zijn eerste bezoek aan de partij bracht.”

“Ik woon sinds 1989 in de gemeente (1989-2006 Maarn, vanaf 2006 Doorn) , mijn beide kinderen zijn er op gegroeid en wil graag mijn bijdrage leveren aan het klimaat van onze woon- en werkomgeving.

Als hands on man ben ik goed in het organiseren van zaken.

Ik probeer zaken altijd objectief te bekijken, aandachtig luisteren om tot resultaat te komen.

De liberale standpunten van de VVD waarvan  eigen verantwoordelijkheid een belangrijke is, staan ook bij mij hoog in het vaandel.”

 

Het bestuur hoopt met Roel een versterking te brengen aan het huidige team, om daarmee zowel ondersteuning van de fractie als de taken op het gebied van leden- en kiezer-betrokkenheid nog beter uit te kunnen oefenen.