Miek van Geenhuizen - Overberg

Mijn naam is Miek van Geenhuizen en ik woon met mijn man en twee jonge kinderen in Overberg. Het grootste deel van mijn leven heeft in het teken van topsport gestaan. Wellicht herken je me daarvan? Als hockeyspeler speelde ik op het hoogste niveau en reisde daarvoor de wereld over. Hoogtepunten waren het Europees kampioenschap in 2007 en goud op het wereldkampioenschap hockey in 2008.

Na mijn studie Mondzorgkunde heb ik een carrière switch gemaakt. Ik heb ik gewerkt voor verschillende bedrijven in de Marketing, Sales en Communicatie. Op dit moment werk ik als Security Officer bij Regionale Organisatie Huisartsen Amsterdam. Het is mooi om in het hart van de eerstelijns zorg te werken.

Politiek heeft een belangrijke overeenkomst met topsport: meedoen is belangrijk. Ik vind het daarnaast belangrijk om als team te acteren en samen doelen te bereiken. Je moet er voor elkaar zijn en in mijn visie moet de overheid er voor haar medeburgers zijn en maatwerk leveren. Wellicht tot ziens in de raadsvergadering!