Han Guillaume - Leersum

Met in de portefeuille: Grondzaken, openbare ruimte, landschap en landgoederen. Ruimtelijke ordening dorpen.

ik ben geïnteresseerd in politiek omdat je samen op de Utrechtse Heuvelrug woont en daarom samen zo prettig mogelijk wonen, werken en recreëren wilt. Vanuit de politiek betekent dit wensen van bewoners aanhoren en besluiten nemen. Politiek betekent vooral afwegingen maken, zodat een zo optimaal mogelijk resultaat bereikt wordt. Dat is soms moeilijk en tegelijkertijd ook boeiend. Niet iedereen kan het 100% naar de zin gemaakt worden. Tegenstrijdige wensen, beperkte hoeveelheid geld, kaders vanuit de provinciale- en landelijke politiek beïnvloeden je speelruimte. Het aanhoren, wikken en wegen en besluiten hebben mijn belangstelling. Uitgangspunt hierbij zijn voor mij de liberale beginselen.

Ik ben trots op Leersum/Utrechtse Heuvelrug omdat het mooi wonen is tussen het groen en er een prettige sfeer heerst. Het dorpse karakter spreekt mij ook erg aan. Met behoud van het goede wordt enthousiast gewerkt aan verbeteringen en groei.

Ik wil voor Leersum het beste. Dit betekent voor mij dat vaak concurerende wensen van milieu, verkeer, werken, sport, recreatie, wonen toch tot een goed geheel gesmeed worden en zo een optimaal resultaat te krijgen.

Het mooist plekje Leersum vind ik het uitzicht van de Tombe van Nellesteyn.
Prachtig in alle jaargetijden