Peter Kalk

Mijn naam is Peter Kalk. Ik ben getrouwd met Ariane en samen hebben wij twee kinderen: Peer (13) en Sterre (11). Na mijn studie aan de HEAO in Enschede heb ik nog enkele jaren in het oosten gewerkt en gewoond; in 1999 zijn wij verhuisd naar Doorn. In 2003 ben ik gestart als Interim Controller. Als zelfstandige voer ik opdrachten uit voor verschillende bedrijven en organisaties. In deze opdrachten combineer ik de disciplines Controlling, Financiën en ICT. Ik adviseer organisaties bij het inrichten en verbeteren van de financiële huishouding, de planning & control cyclus en verzorg het managementinformatieproces. In 2006 heb ik de opleiding Master of Financial Control afgerond.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, reizen en fotografie. Daarnaast ben ik bestuurslid (penningmeester) bij de Doornse hockeyclub.

In 2012 ben ik lid geworden van de VVD. Mijn drijfveer hiervoor is verantwoordelijkheid. Ik ben me er van bewust dat ons democratisch stelsel van volksvertegenwoordiging afhankelijk is van mensen die zich hiervoor willen inzetten.  Hier wil ik ook graag een bijdrage aan leveren. Daarom ben ik ook lid geworden van de steunfractie voor Bestuur en Middelen. De financiële kant van de gemeente Utrechtse heuvelrug ligt het dichtst bij mijn eigen expertise; op dit gebied wil ik dan ook de komende jaren mijn aandacht richten.

Graag zou ik ook mijn bijdrage aan de partij leveren vanuit de functie in het bestuur. Ik verwacht dat mijn ervaring op het gebied van financiën en mijn bestuurlijke ervaring kunnen bijdragen aan een goede invulling van het penningmeesterschap.