Mies Beljaars

Mijn naam is Mies. Ik ben liberaal, jurist, kunstenaar en moeder van twee jonge kinderen. In mijn werk zet ik me in voor de privacyrechten van burgers.

Leersum is een heerlijke plek om te wonen en een mooie gemeenschap. Onze kinderen gaan hier naar het kinderdagverblijf. We wandelen hier graag, doen onze boodschapjes bij de bakker, het kaashuis en de Plus. Onze zoon vindt het fiets crossbaantje helemaal het einde en we zwemmen in het Bosbad. Ik ben ook lid van het kunstenaarsgilde. Wij voelen ons een lot uit de loterij dat wij hier wonen.

Wat mooi is moet mooi blijven. Dat geldt zeker voor de natuur. Daarnaast is het belangrijk dat het centrum van Leersum genoeg voorzieningen heeft. De gemeente moet daarom ondernemers en burgers met ambities goed bedienen. Mensen met een kleine en grote beurs moeten kunnen wonen in Leersum.

Als bestuurslid in de VVD Utrechtse Heuvelrug wil ik hier graag mijn steentje aan bijdragen. Wat is er nu mooier dan politiek korte lijntjes hebben?

Kom graag een keer kennismaken met de VVD Utrechtse Heuvelrug. Wij bieden een interessant netwerk, doeners, gezelligheid, bitterballen en korte lijntjes met provincie en landelijke politiek. Nee, je hoeft niet gelijk lid te worden, bel gewoon of kom eens de sfeer proeven. Graag tot snel! M 06-40052576