Rob Snitselaar - Doorn

Ik ben geïnteresseerd in politiek, omdat politiek over ons allemaal gaat en direct invloed heeft op hoe wij ons leven willen invullen. 


Na het afronden van een technische mbo-opleiding ben ik doorgestroomd naar het hbo en studeer ik momenteel geschiedenis aan de Universiteit Utrecht. Hier onderzoek ik met veel plezier de overblijfselen van het verleden. Een voorrecht om dan ook in de Utrechtse Heuvelrug te mogen wonen met al haar prachtige monumenten, kastelen en landgoederen. Het zal u dan ook niet verbazen dat mijn favoriete plekjes in de gemeente het landgoed Broekhuizen, Kasteel Amerongen en Huis Doorn zijn. 


Niet alleen op cultureel gebied is onze gemeente een parel, van heinde en ver komen mensen naar onze gemeente om hier van de natuur te genieten, te wandelen of te fietsen. Ik zou mij graag willen inzetten voor het behouden van wat de Utrechtse Heuvelrug zo mooi maakt, zodat ook de generaties na ons nog mogen genieten van de natuur en monumenten die onze gemeente rijk is. 


Naast geschiedenis heb ik natuurlijk ook een passie voor politiek. Zo heb ik mij eerder ingezet als voorzitter van de lokale JOVD afdeling in Utrecht. Zo heb ik al enige ervaring met het vertegenwoordigen van jongeren in de politiek. 


Mocht u nog vragen hebben of iets willen bespreken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.